Bine ați venit la Farmacia Solidara!

Aici, ne propunem să facilităm accesul la medicamente la prețuri reduse sau chiar donate pentru cei care au nevoie.

Suntem conștienți că uneori costul medicamentelor poate fi un obstacol major pentru mulți oameni, așa că dorim să oferim o platformă unde oamenii să poată găsi medicamente la prețuri mai accesibile sau chiar gratuit, prin donații de la alți utilizatori sau vânzări la prețuri simbolice.


Produse Disponibile


Cum să comandați medicamentele:

  1. Alegerea medicamentului: Răsfoiți lista de medicamente disponibile mai jos și selectați medicamentul dorit. Citind descrierea fiecărui produs, asigurați-vă că acesta corespunde nevoilor dumneavoastră.
  2. Contactați membrul comunității: Pentru a comanda medicamentul, utilizați informațiile de contact furnizate în oferta respectivă. Acest lucru poate fi un număr de telefon, o adresă de e-mail sau alte modalități de contact indicate de ofertant.
  3. Plasarea comenzii: Contactati direct membrul comunității și stabiliti impreuna detaliile privind livrare, plata, costul transportului etc. Asigurați-vă că furnizați toate informațiile necesare pentru a finaliza tranzacția în mod corect.
  4. Recepționarea medicamentului: După ce plata a fost efectuată și detalii precum livrarea au fost stabilite, veți primi medicamentul comandat într-un timp convenabil pentru ambele părți implicate. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile membrului comunității pentru a asigura o livrare corectă și sigură.

Cum Poti Adauga Oferta Ta

Daca ai medicamente pe care nu le mai folosesti si doresti sa le donezi, sau vinde la un pret simbolic, poti adauga oferta ta pe stie.

Acceseaza Pagina “Doneaza / vinde Medicamente” aici, completeaza formularul, si in scurt timp oferta ta va fi publicata pe aceasta pagina. Iar alti membrii ai comunitatii te vor contacta in scurt timp.