Despre Noi

Bun venit pe rcuh.ro! Ne bucurăm să te avem alături în această călătorie a sănătății intestinale. Site-ul nostru a fost fondat în anul 2012 de către Vio Banciu, o persoană care a experimentat pe propria piele provocările și dificultățile asociate cu rectocolita ulceroasă. Inspirat de dorința de a-i ajuta pe alții să depășească aceste probleme de sănătate, Vio a lansat rcuh.ro ca un loc de împărtășire de informații și sprijin pentru cei cu rcuh, colon iritabil și boala Crohn.

În primii ani, site-ul a funcționat ca o platformă personală, unde Vio a povestit despre experiențele sale, a împărtășit sfaturi, diete și rețete pe care le-a descoperit pe parcursul luptei sale cu aceste afecțiuni intestinale. Cu timpul, mesajul său a ajuns la tot mai multe persoane care se confruntau cu probleme similare, iar comunitatea noastră s-a format treptat.

Pe măsură ce rcuh.ro a crescut în popularitate și relevanță, misiunea noastră a rămas aceeași: să oferim suport și informații de încredere celor afectați de rectocolita ulceroasă, colonul iritabil și boala Crohn. Am căutat mereu să fim o sursă valoroasă de cunoaștere, bazată pe experiențele reale ale membrilor comunității noastre și pe informații medicale actualizate.

Astăzi, rcuh.ro este o comunitate activă și empatică, unde oamenii vin să împărtășească povești de succes, să găsească suport emoțional și să obțină informații utile pentru gestionarea afecțiunilor lor intestinale. Pagina noastră de Facebook a devenit un loc vibrant unde membrii interacționează, schimbă idei și își oferă unii altora încurajare și îndrumări prețioase.

Echipa noastră este alcătuită din persoane dedicate să ofere cele mai bune resurse și să creeze un mediu prietenos, sigur și informativ. Ne-am propus să fim o sursă de speranță și inspirație pentru toți cei care se luptă cu aceste afecțiuni intestinale, pentru că știm cât de important este să nu te simți singur în această bătălie pentru sănătate.

Îți mulțumim că ai ales să faci parte din comunitatea noastră, și îți promitem că vom continua să creștem, să ne dezvoltăm și să aducem valoare în călătoria ta spre o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Cu drag,

Echipa rcuh.ro