Bine Ai Venit Pe RCUH.ro

Buna si bine ai venit pe RCUH.ro!

Eu sunt Vio, locuiesc in superbul oras Sibiu si am avut primele simptome de RCUH in Mai 2004. Am creat acest site din dorinta de a impartasi cu tine din experientele mele si ale altora ca mine, tratamentele pentru rcuh pe care le-am incercat si toate dietele pe care le-am tinut in incercarea de a scapa de aceasta problema.

Aici vei afla ce tratamente functioneaza pt mine si pentru altii care sufera de rectocolita ulcero-hemoragica, boala Chron sau colon iritabil, ce tratamente nu au avut niciun efect, ce dieta urmez si tot ce trebuie sa stii pentru a tine sub control aceasta boala.

Rectocolita poate fi o boala extrem de neplacuta si iti poate strica viata complet…daca o lasi. Sau poate fi doar o simpla amintire din trecut, un episod din viata ta care acuma a trecut, o experienta care te-a invatat cum sa treci peste dificultati si te-a facut mai puternic si mai increzator in tine.

Voi posta noi articole cat de des pot in care voi vorbi despre ultimele tratamente aparute, retete care mi-au facut bine, ce medicamente au mai aparut pe piata si multe altele, asa ca recomand sa te intorci pe site din cand in cand. Nu uita, poti oricand sa imi trimiti un mail si sa imi spui cum iti merge, mi-ar face placere sa tinem legatura.

De asemenea, poti lua legatura cu mine si cu altii care au aceasta problema pe grupul de pe facebook. Daca vrei sa stai de vorba cu alte persoane, simti nevoia de o mica incurajare, sau ai intrebari, atunci te astept pe facebook. Click aici pt a accesa grupul privat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *